Jack Daniels Master Distillers Series No. 1 pdd. 0.7L

Jack Daniels Master Distillers Series No. 1 pdd. 0.7L

Egységár: 21 427 Ft/l

Leírás

 

Amerika lerégebbi lepárlójaként, hosszú történetünk során mindössze 7 ember volt felelős a whiskykészítés felügyeletéért, ellenőrzéséért.
A sor egészen Mr. Jack-ig nyúlik vissza.


Mivel is fejezhetnénk ki jobban e 7 ember szakértelme  iránti tiszteletünket, mint a
Jack Daniel’s Master Distiller sorozattal.  

Ez az egyedi gyűjthető kollekció lehetővé teszi, hogy megosszuk gazdag márkatörténetünket és emlékeztessük a fogyasztókat a Jack Daniel’s különlegességére.

A Jack Daniel’s Master Distiller #1 az első darabja ennek az új limitált kiadásnak. A csomagolás  feleveníti „Jack Daniel aranykorát”, amikor Mr. Jack receptje és minőség iránti elköteleződése megszületett. A palack oldalán található címke meséli el a legenda születését és Mr. Jack ma is érvényes filozófiáját. “Every Day We Make It, We’ll Make It The Best We Can”.  Minden palack Jack Daniel portréjával  ellátott elegáns és autentikus, díszdobozban érkezik.

 

Fogyasztói elköteleződés:

     A díszdoboz hátcímkéjén található QR kód segítségével a fogyasztók regisztrálhatják a palackukat

    Azok a fogyasztók, akik az okostelefonjukkal beolvassák a címkén található QR kódot letölthetnek egy videót Jack Danielről, illetve regisztrálhatják a palackjukat a  jackdaniels.com –on belépve ezzel a „ Jack baráti körbe”, ahonnan folyamatosan aktualitás információhoz juthatnak.