Pannonhalmi Pálinka Parfüm (barack, birs, szilva, törköly, levendula)pdd.0.

Pannonhalmi Pálinka Parfüm (barack, birs, szilva, törköly, levendula)pdd.0.

Egységár: 30990 Ft/l

Leírás

Az ágyas, kisüsti és mézes termékek mellett a Pannonhalmi Pálinkárium különleges termékei a Pálinka Parfümök, melyeket a nevükkel ellentétben nem magunkra, hanem az ételre kell fogyasztás előtt rápermetezni, hiszen a Pálinka Parfüm a Magyarországon termett legkiválóbb válogatott gyümölcsökből előállított pálinkakülönlegesség.


A termék nevét klasszikus megjelenéséről kapta, adagolófejes kupakja, formatervezett palackja és címkéje meghökkentő megjelenést biztosít azoknak. A Pálinka Parfümök négy ízvariációban kerülnek forgalomba, Pannonhalmán főzött barack, birs, törköly, és szilvapálinka kerül a kis üvegekbe. Az előételektől a desszertekig sokféle módon felhasználhatóak, így a pálinka már a készételeken is fogyasztható. Amellett, hogy egyedülálló, gyümölcsös ízt kölcsönöz az ételeknek, fel is erősíti az eredeti ízeket, mindezt alig néhány permetezésnek köszönhetően.

 

Levesek, gyümölcsök, hal-, vad- és szárnyas ételek, saláták, desszertek egyaránt ízesíthetőek vele, szórófejes adagolójának köszönhetően pedig éppen annyit permetezhetünk az ételre, amennyit ízlésünk kíván. A Birs Pálinka Parfümöt leginkább hideg gyümölcslevesre, friss salátákra, lazacra, mozzarellára és roston sült halakra ajánljuk, míg a Barack Pálinka Parfüm aszalt gyümölcsökkel töltött ételek, rostonsült szárnyasok, libamáj, és sertés szűzérme ízesítésére a legalkalmasabb. A Szilva Pálinka Parfümök elsősorban vad- és sertésételek, a Törköly Parfümök pedig az édességek (somlói galuska, fagylaltkelyhek, túrógombóc) ízvilágát fokozzák.


A termékcsalád sikerének kulcsa abban rejlik, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelően használhatja a Pálinka Parfümöket, izgalmassá és gyümölcsössé varázsolva vele az ételeket.

Fajták barack
birs
szilva
törköly
levendula